Sală de sport modernă la Petroșani

65

Copiii c are învață la Școala Gimnazială ”I.G.Duca” din Petroșani au la dispoziție, începând de vineri, o sală de sport modernă, realizată cu finanțare de la Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții. Administrația publică locală a asigurat utilitățile necesare.

Obiectivul investițional, în valoare de 2.459.000 de lei, a fost inaugurat astăzi, în prezența senatorului Lucica Dina Muntean, a deputatul Vetuța Stănescu și a prefectului județul Hunedoara, Călin Petru Marian, precum și a elevilor și profesorilor de la unitatea de învățământ.

”Este a cincea sală de sport pe care am construit-o, în calitate de primar al municipiului Petroșani, în localitatea noastră și, cu siguranță, vor mai urma și alte proiecte similare. Este foarte important ca noi, autoritățile publice locale, alături de autoritățile centrale să reușim să creăm structura școlară adecvată unui proces educațional de calitate, iar copiii să se poată dezvolta armonios, făcând cât mai multă mișcare. Eforturile noastre se îndreaptă spre acest domeniu al asigurării tuturor condițiilor, atât în timpul orelor de curs, cât și în afara școlii”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen PREDA