Colaborare de succes. Uzina Mecanică Orăștie devine partener al Astra Rail Industries!

415

Uzina Mecanică Orăștie devine partener al renumitului producător mondial de material rulant (vagoane) Astra Rail Industries (ARI). Societatea din Orăștie a trecut cu bine toate testele și îndeplinește toate condițiile pentru a deveni colaborator ARI.

La Uzina Mecanică Orăștie  urmează să fie produse diverse componente pentru vagoanele de transport cereale, după auditul final care a avut loc astăzi și pe care reprezentanții UMO l-au trecut cu succes.


Am parcurs toți pașii pentru parteneriatul cu Astra Rail Industries, renumit producător de material rulant (vagoane), la nivel internațional. Noi, întregul colectiv UMO, ne dorim continuitatea activității, locuri de muncă sigure pentru angajații noștri și un venit al salariilor aliniat vremurilor în care trăim, motiv pentru care suntem pregătiți să ne specializăm permanent și să ne adaptăm exigențelor actuale de calitate si securitate in muncă. Pot să spun, fără să greșesc, că UMO are viitorul asigurat datorită încrederii pe care partenerii noștri o au în seriozitatea, dedicarea și profesionismul nostru. Am avut mai multe întâlniri de lucru cu decidenții de la Astra Rail Industries, desfășurate la Arad, la Caracal, la Severin și în repetate rânduri la Orăștie”, a declarat directorul general al UMO, Ovidiu Vlad.

Parteneriatul cu Astra Rail Industries aduce pentru UMO o serie de avantaje dar și respectarea unor cerințe stricte, motiv pentru care a fost pregătit un spațiu de producție dedicat in incinta Uzinei,  s-au realizat dotări la standardele partenerului, au fost obținute toate certificările de calitate și, în plus, s-au realizat condițiile de organizare și trasabilitate solicitate de partener.


La această oră, Astra Rail Industries are trei fabrici în România: Astra Vagoane, Turnu Severin (ARI Severin) și Caracal (ARI Caracal). Istoria fabricii de la Arad a început acum 132 de ani, cele trei fabrici se întind pe 357.000 de metri pătraţi, au o capacitate de producţie de 5.000 de vagoane de marfă pe an, peste 2.000 de angajați in Romania.
Totodată, ARI este prezent cu mai multe fabrici  în SUA, Canada, Mexic și are cea mai mare capacitate de producție din Europa.
Doresc să aduc mulțumiri deosebite întregii echipe UMO pentru efortul depus la realizarea țintelor propuse”, a adăugat Ovidiu Vlad, Director general al UMO.
Carmen COSMAN – PREDA