Se pregătește alegerea unui nou viceprimar la Geoagiu? Ce mutare a făcut actualul vice al orașului pentru a se pune la ”adăpost”

449

La Geoagiu este posibil să asistăm la alegerea unui noi viceprimar, după ce actualul secund al primarului Cărăguț, Carmen Maria Călugăr, s-a pus la ”adăpost”! A concurat, singură, pe un post de inspector la Compartimentul Autoritate Tutelară din cadrul Direcției de Asistență Socială Geoagiu, arată sursele noastre, și, fără emoții, a câștigat concursul.

Nemulțumirile legate de modul în care administrează orașului echipa condusă de Vasile Cărăguț nu sunt deloc puține în rândul localnicilor, care văd că proiectele de dezvoltare promise întârzie să fie puse în practică. Acest lucru îl știe bine și actualul edil, chiar dacă de cele mai multe ori mimează optimismul.

Mai este aproximativ un an din actualul mandat, iar viceprimarul Carmen Călugăr este salvată chiar de Vasile Cărăguț. A devenit funcționar public, fiind apărată de prevederile legale de a pleca din primărie în eventualitatea, tot mai previzibilă, ca actuala echipă administrativă din Geoagiu să nu mai câștige un nou mandat.

Potrivit surselor noastre, foarte bine informate și de încredere, Carmen Călugăr a fost unic candidat pentru postul de inspector la Compartimentul Autoritate Tutelară din cadrul Direcției de Asistență Socială Geoagiu. A luat 85 de puncte la proba scrisă și 90,67 la interviu și cu un punctaj total de 175,67 a fost declarată, fără emoții, admisă. Secretarul comisiei de concurs, care certifică rezultatele, a fost Fagu – Cărăguț Lucia – Gabriela, potrivit datelor oficiale de pe pagina Primăriei Geoagiu.

Întrebarea este ce va face acum viceprimarul Carmen Călugăr sau primarul Vasile Cărăguț. Își dă demisia din funcția de vice și va fi ales un nou secund al primarului? Își suspendă mutarea în noul post până la finalizarea actualului mandat de viceprimar?

L-am sunat pe primarul Vasile Cărăguț să ne explice situația. I-am trimis chiar și mesaj concret. Deocamdată nu am primit niciun răspuns. Mai așteptăm.

Carmen COSMAN – PREDA