CSM Deva, victorie clară în deplasare!

86

Vineri după-masă s-a disputat derby-ul etapei a patra din seria 7 a Ligii 3 de fotbal, dintre CS Universitatea 2 Craiova și CSM Deva. Față în față, pe un teren sintetic din Bănie, s-au aflat ocupantele pozițiilor trei și, respectiv, doi din serie.

CSM a început bine jocul și, în primele cinci minute, Popescu a avut două faze periculoase de poartă. Gazdele au avut prima zvâcnire ofensivă în minutul 10, când Korbl, debutantul din poarta devenilor, a scos un șut bun al lui Brășfăleanu, pentru ca, pe contră, să fie rândul lui Goga, goalkeaper-ul gazdelor, să respingă o execuție a lui Modan.

Cei de la Deva continuă în control și, în minutul 23, se produce deschiderea scorului, acest lucru fiind reușit de Popescu, din 7-8 metri, după un aut cu boltă al lui Doboș, pe ste apărarea olteană. Băieții noștri își continuă dominarea, iar în minutul 33 același căpitan „Bexon” Doboș are un șut bun , dar puțin pe lângă vinclu.

În minutul 40 Creciunesc trage puțin pe lângă de la circa 30 de metri, iar câteva zeci de secunde mai târziu Tamaș ratează din fața porții goale. Se acordă patru minute de prelungire, perioadă în care Bedea este blocat în poziție bună, iar Stana, de la gazde, trage pe lângă, și intrăm la cabine cu 1-0.

Mitanul secund începe perfect pentru trupa lui Ștefan Nanu și, în minutul 47, Tamaș dublează avantajul devenilor, cu un șut din marginea careului mare, deviat ușor de un apărător al gazdelor. Apoi gazdele au două atacuri periculoase, dar fără efect pe tabelă, , iar în minutul 53 Modan este faultat în careul craiovenilor, dar jocul continuă, iar după această fază antrenorul Fane Nanu este eliminat!!!

Chiar și fără antrenorul principal pe bancă, băieții noștri controlează jocul și, în minutul 57, „Dică” Bedea face 3-0 cu o execuție superbă, din marginea suprafeței de pedeapsă. La puțin timp după această reușită Modan ratează oportunitatea de a face 4-0, șutul său fiind scos de pe linia porții de un fundaș advers.

La scor de forfait CSM Deva gestionează bine jocul și, chiar dacă cei de la CS Universitatea 2 Craiova sunt ceva mai vizibili în faza ofensivă, dar acest lucru nu are efect. Mai mult, după o ratare momunemtală a lui Baidoo, CSM Deva face 4-0, grație reușitei lui Rus, din minutul 84, stoperul nostru reluând în plasă, foarte tehnic, o centrare a căpitanului Doboș.

În plus, Popescu mai are o ocazie în minutele de prelungire, neconcretizată, însă, Korbl are o paradă de excepție în paretea noastră iar CSM Deva se impune, clar, cu 4-0, într-un meci cu un adversar dificil.

Până la disputarea meciurilor de sâmbătă, CSM Deva este liderul seriei. Etapa viitoare, a cincea, vineri, 22 septembrie, de la ora 17:00, oaspeții noștri de pe stadinul „Cetate” din Deva vor fi cei de la Viitorul Șimian.

CSM Deva: Korbl – Mocanu, Creciunesc, Rus, Doboș – Tamaș (79 Toma), Bedea, Țoiu (76 Gavrilă), Buzan – Modan (68 Baidoo), Popescu. Rezerve: Beke – Stoica, Giosu, Munteanu, Bărăitaru, Kelemen.